• HAVVN GO Nutrition – 30 sticks voor 30 dagen

HAVVN GO Nutrition – 30 sticks

De HAVVN GO Nutrition sticks zijn speciaal ontworpen voor hen die een geavanceerde voeding belangrijk vinden. De GO sticks bieden uw gezonde lichaam een belangrijke ondersteuning bij het ouder worden vanwege de unieke mix van resveratrol* en andere krachtige polyfenolen.

HAVVN GO Nutrition sticks zijn onmisbaar bij een actieve levensstijl en makkelijk om mee te nemen. Altijd en overal!

De belangrijkste bestanddelen van de HAVVN GO Nutrition sticks zijn: Groene thee, Resveratrol*, Kurkuma, Qeurcetin, Fisetin, Q10, Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, D3, E. Er zijn geen kunstmatige geur- en smaakstoffen aan toegevoegd.

De HAVVN GO Nutrition sticks zijn positief voor lichaam en geest, worden snel opgenomen dor het lichaam, geven een energie boost, helpen bij vermoeidheid en dragen bij aan een goede gemoedsrust. Daarnaast verbeteren de sticks het uithoudingsvermogen, ervaar je betere (leer)prestaties en zal je een sneller herstel opmerken na sportprestaties. De HAVVN GO Nutrition sticks bevorderen ook het concentratievermogen en het geheugen vanwege de hoge concentratie resveratrol*. De GO sticks bevorderen het gezonde immuunsysteem en bieden een natuurlijke ondersteuning voor het hart en de overige organen. Tevens dragen dragen de Havvn GO Nutrition sticks bij aan een verbeterde stofwisseling, bloeddruk, bloeddoorstroming en de algehele weerstand tegen bacteriën en schimmels.

Gebruiksadvies HAVVN GO Nutrition sticks

Voor snelle energie: 1 GO stick oplossen in een glas water en direct nuttigen.
Voor langer effect overdag of ’s nachts: 1 GO stick oplossen in een halve liter water en het geheel binnen 5 uur consumeren.

U mag maximaal twee HAVVN GO Nutrition sticks per dag consumeren.
Indien u ook dagelijks onze HAVVN JUS gebruikt, mag u maximaal 1 Havvn GO Nutrition stick per dag consumeren. Drink ruim voldoende gedurende de dag naast het gebruik van de HAVVN Go Nutrition stick. Op deze manier kunnen de (lichaams) afvalstoffen via de natuurlijke weg het lichaam verlaten.

 

* Resveratrol is een natuurlijke stof die voorkomt in voeding en heeft een gunstig effect op de energiestofwisseling bij obesen. Na inname treedt verbetering op van de algehele gezondheidstoestand. Dit blijkt uit onderzoek van NUTRIM (School for Nutrition, Toxicology & Metabolism), waarin het effect van resveratrol voor het eerst bij mensen is onderzocht. De uitkomst is een belangrijke stap in verder onderzoek naar de verbetering van de gezondheidstoestand van mensen met obesitas en type 2 diabetes via voeding. Het onderzoek is eerder als coverartikel gepubliceerd in het toonaangevende tijdschrift Cell Metabolism.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

HAVVN GO Nutrition – 30 sticks voor 30 dagen

  • Merk: HAVVN
  • Model: HAVVN go
  • Spaarpunten: 3
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 45,00€

  • Excl. BTW: 42,45€
  • Prijs in spaarpunten: 50

Gerelateerde producten

BIOLOGISCHE HAVVN JÚS - 532ml

BIOLOGISCHE HAVVN JÚS - 532ml

HAVVN JÚS – 532 ml HAVVN JÚS is een rijke biologische mix van 23 natuurlijke soorten vruchte..

19,95€ Excl. BTW: 18,82€

Tags: Havvn, go, voedingssupplement